Ознака: бизнисфоруми

forum

Македонска делегација на бизнис форуми во САД

Post Views: 0 Македонска делегација, предводена од премиерот Никола Груевски денеска ја започнува неколку дневната посета на САД, каде утре и на 14 ноември ќе учествува на бизнис форуми во Сан Франциско и Чикаго. Според најавите, утре ќе се одржи Бизнис Форумот „Македонија – земја на ИТ експерти“ во Силиконската долина во Сан Франциско, на кој делегацијата ќе ги презентира економските политики со посебен фокус на реформите за унапредување на информатичкото општество и образованието насочени кон подобрување на вкупната бизнис клима и привлекување реномирани американски инвеститори. Меѓу...

Continue reading

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top