Tag: бизати

nabizi otvoranje

НАБИЗИ – успешна бизнис приказна

Синоќа се отвори баумаркетот на браќата Бизати во кој има се и сешто. Теркот е европски, а бизнис климата македонска Синоќа се отвори баумаркетот НАБИЗИ кој се наоѓа на патот од Струга према Ќафасан. Таму има од игла до локомотива. Може да се најде бела и црна техника, санитарија, мебел, електрика, апарати за домаќинство и што уште не. Идејата за отварање на еден ваков комплекс се родила пред две години и успешно се реализира. Во НАБИЗИ вложени се повеќе од  2 мил евра. Овој комплекс е по теркот на европските од каде се земани примери и искуства. Камбер вели дека го следат светскиот тренд и...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad