Tag: бизарно

transformator

Не треба да си Тесла за да сватиш

Мерен орман на ЕВН опасност за охриѓани. Орманот кој е поставен на кејот Mаршал Тито веќе неколку денови е распарчен а никој ништо не превзема. Од барот Објектив кој се наоѓа во непосредна близина на орманот тврдат дека во неколку наврати за проблемот ги информирале во ЕВН, но до денеска никој не превзел ништо. Контактиравме со портпаролот на ЕВН, Атанас Ковачески кој за проблемот дозна од нас. По фотографиите кои му ги испративме тој призна дека овој орман кој е под висок напон е вистинска опаснот за граѓаните. Ковачески, спротивно од информацијата од граѓаните, тврди дека во кол центарот...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top