Tag: бижутерија

bizuterija

Бижутеријата е отровна

Жените честопати ја ставаат убавината пред здравјето, а притоа не размислуваат за потенцијалните опасности за нивното здравје, но и за безбедноста на нивните деца. Жените честопати ја ставаат убавината пред здравјето, а притоа не размислуваат за потенцијалните опасности за нивното здравје, но и за безбедноста на нивните деца.Алките, обетките, ѓерданите, прстените и друга бижутерија купени во продавници на „Walmart“, „Kohl’s“, „Forever 21“, „H & M“, „Hot Topic“ и „Target“, содржат една или повеќе хемикалии, што според надлежните органи се сметаат за опасни по човековото здравје, покажуваат...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad