Tag: бидува

OO SDSM

СДСМ во одбрана на градоначалникот

ОО на СДСМ денеска во одбрана на првиот човек на Охрид. За излез на сообраќајните гужви, градоначалникот и локалната самоуправа континуирано бараат оптимални решенија. Спротивно на ваквите напори претседателот на Општинскиот комитет на ВМРО ДПМНЕ Атанаско Михаилов, ја замајува јавноста со секојдневните прес конференции за тоа дека нетребало кружен тек кај Билјанини извори како и за тоа дека на Кеј Маршал Тито требало да се користи една лента за сообракај. Според него, не треба ништо да се презема, за да може подоцна да излезе на прес конференција и да каже дека во Охрид има сообраќајни гужви....

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top