Tag: Бигемтон

masakr

Ужасен епилог на дрaмата Бигемтон

Драмата во американскиот град Бингемтон заврши со смртта на напаѓачот, кој убие 13 лица во имиграцискиот центар и зеде десетици заложници, пренесоа светските агенции. Драмата во американскиот град Бингемтон заврши со смртта на напаѓачот, кој убие 13 лица во имиграцискиот центар и зеде десетици заложници, пренесоа светските агенции. Си Ен Ен, повикувајќи се на локалните служби на редот, соопшти дека трупот на напаѓачот бил пронајден во зградата на Американската граѓанска асоцијација. Водачот на пакистанските талибанци Бејтула Мехсуд ја презеде одговорноста за нападот во имиграцискиот центар...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad