Tag: бившите

Ветерани од КУД од бившите југословенски простори во посета на Општина Охрид

Секретарот на општина Охрид Игор Бежоски денеска прими  ветерани од културно уметнички друштва  од бившите југословенски простори кои учествуваа на фестивалот  „Разиграно оро“  што се одржува од 23 до 27 јуни во Охрид. Секретарот на општина Охрид Игор Бежоски денеска прими  ветерани од културно уметнички друштва  од бившите југословенски простори кои учествуваа на фестивалот  „Разиграно оро“  што се одржува од 23 до 27 јуни во Охрид.На средбата гостите истакнаа дека се воодушевени од гостопримството на охриѓани, а  потенцираа дека Охрид од година во година е се поуреден и поубав  туристички...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad