Tag: бившиот

Конечно задоволна

Младите мажи се минато Најпознатата “очајна домаќинка” Ева Лонгорија по разводот од кошаркарот Тони Паркер воглавно излегуваше со помлади мажи. Сега, како што кажува, младите мажи не и претставуваат никаков предизвик. Триесетиосум годишната актерка Ева после разводот со седум години помладиот кошаркар, излегуваше со Марко Санчез, Едуардо Круз и Ернест Аргуело. Како што кажува сама, тоа го правела за да си докаже себеси а и на својот екс маж дека може да го има било кое момче. “Сакав себеси и на бившиот сопруг да му покажам дека можам да го имам кого посакам. Помладите мажи секогаш ми биле предизвик”,...

Continue reading

sobarka

Жерар Депардје како Штрос–Кан во филм за секс скандалот

Глумецот Жерар Депардје би требало да го игра Доминик Штрос – Кан, а Изабел Аџани неговата сопруга Ан Сенклер, во ноиот филм  за секс скандалот, кој бившиот директор на Меѓународниот монетарен фонд го чинеше кариера. Глумецот Жерар Депардје би требало да го игра Доминик Штрос – Кан, а Изабел Аџани неговата сопруга Ан Сенклер, во ноиот филм  за секс скандалот, кој бившиот директор на Меѓународниот монетарен фонд го чинеше кариера.Намерата на продуцентите е да направат “слободна адаптација” на скандалот кој со недели беше во центарот на вниманието на светската јавност. Името на бившиот директор...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top