Tag: библиотеките

СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛКАТА НА ОПШТИНСКИОТ СОВЕТ СО МЕНАЏЕРИТЕ НА БИБЛИОТЕКИТЕ ОД ОХРИД И СКОПЈЕ

Претседателката на општинскиот Совет, Живка Ангелоска и директорката на охридската библиотека „Григор Прличев“, Гордана Змејкоска  денеска во Охрид остварија работна средба со директорката на Народната и Универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски“ од Скопје, Сенка Наумоска. Претседателката на општинскиот Совет, Живка Ангелоска и директорката на охридската библиотека „Григор Прличев“, Гордана Змејкоска  денеска во Охрид остварија работна средба со директорката на Народната и Универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски“ од Скопје, Сенка Наумоска. На состанокот се разгледуваа можностите...

Continue reading© All rights reserved. Powered by Портал ТВМ.
Back to Top