Tag: библиотекар

Стефани Донеска е најдобриот млад библиотекар

Стефани Донеска, ученичка во 9-то одделение во Основното училиште „Григор Прличев“ во Охрид, ќе го претставува градот на Републичкиот (државен) натпревар „Млади библиотекари“ кој ќе се одржи на 29-ти октомври во Велес. Стефани Донеска, ученичка во 9-то одделение во Основното училиште „Григор Прличев“ во Охрид, ќе го претставува градот на Републичкиот (државен) натпревар „Млади библиотекари“ кој ќе се одржи на 29-ти октомври во Велес. Таа ја освои првата награда на општинскиот натпревар, покажувајќи најсолидно знаење од областа на библиотекарството. Во библиотеката денес им беа доделени наградите...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad