Tag: бе

Студенчишко блато дел од бомбата на СДСМ

И студенчишкото блато кое е посебно актуелно во охридската јавност дел од денешната бомба на СДСМ. Ќе слушнете зошто градската власт на Никола Бакрачески не е заинтересирана за заштита на студенчишкото блато. Зошто е драстично намален појасот од блатото кој треба да е строго заштитен и како се игнорира природното наследство за сметка на лични интереси, кажа претседателот на охридските социјалдемократи Томислав Тунтев. И студенчишкото блато кое е посебно актуелно во охридската јавност дел од денешната бомба на СДСМ. Ќе слушнете зошто градската власт на Никола Бакрачески не е заинтересирана за...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad