Tag: бетонско

sovetnicka

Охрид, бетонско чудовиште

После жестока расправија советниците ја прифатија Предлог одлуката за 6 тата урбана заедница. После жестока расправија советниците ја прифатија Предлог одлуката за 6 тата урбана заедница. Советниците на ВМРО ДПМНЕ обвинија дека со вакви одлуки на Охрид може да му се залепи епитетот „Охрид, бетонско чудовиште“. Советниците на денешната 7 ма седница ја усвоија  предлог – одлуката за донесување ДУП за 6-та Урбана заедница. По едночасовна дебата околу  оваа предлог одлука, советниците од ВМРО ДПМНЕ укажаа дека Охрид со вакви планови се претвора на бетонски гигант. Љубен Буџакоски укажа на...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top