Tag: бетмени

aprilijada

Охриѓанчињата го одбележаа Денот на шегата

Космонаути, принцези, самовили, вештерки, бетмени беа само дел од најразличните костими со кои најмладите охриѓанчиња го одбележаа Денот на шегата. Космонаути, принцези, самовили, вештерки, Бетмени беа само дел од најразличните костими со кои најмладите охриѓанчиња го одбележаа Денот на шегата. Првиот ден од пролетниот месец  април најмалите на само нивен начин  го направија порадосен  и пораспеан. Заради променливото време  изостана традиционалната прошетка на градскиот плоштад , па манифестацијата се одржа во кругот на 5-те  градинки.  Со најразличните шарени костими  децата покажаа дека ...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top