Tag: бетихер

Merkel

Скандал во партијата на Меркел: Политичар завел малолетничка на ФБ

Германскиот политичар Кристијан ван Бетихер ја запознал 16 годишната девојка преку Фејсбук. Биле во врска неколку месеци во 2010 година. Вели дека ја сакал. Во текот на викендов поднесе оставка. Германскиот политичар Кристијан ван Бетихер ја запознал 16 годишната девојка преку Фејсбук. Биле во врска неколку месеци во 2010 година. Вели дека ја сакал. Во текот на викендов поднесе оставка.Фон Бетихер се очекувало да биде водечки кандидат на партијата на следните избори во покраината Шлезвиг Холштајн. Кога Бетихер дознал дека би можел да добие повисока функција ја прекинал врската, но откако весникот...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top