Tag: бесценет

best photo

Најдобрата фотографија од кралската венчавка!

Мислевете дека после денот на кралската венчавка ќе не остават на мир. Мислевете дека после денот на кралската венчавка ќе не остават на мир. Тоа беше само загревање, сега следуваат вистинските пикантерии. Иако свадбата помина во совршен ред (што би рекле, по протокол) фоторепортерите успеаа да уловат еден бесценет момент. Voala! {loadposition content9}

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top