Tag: бесрамна

ГДУ: Лажните предизборни ветувања стануваат се понормална и бесрамна традиција

Нaјавата од охридската локална самоуправа за  изградба на баскет игралиште во некогашната касарна „Михајло Апостолски“ тема на прес конференција на претседателот на ГДУ Охрид. Замислата е добра , но и тој проект ќе остане уште еден во низата ветено неисполнето, обвини Даниел Јорданоски. Според него, и сдсм и вмро дпмне ветувале , не исполнувале и повторно без срам ги повторувале ветувањата со што востановиле една традиција на лажни предизборни ветувања. Лажните предизборни ветувања стануваат се понормална и бесрамна традиција, обвинуваат од охридскиот огранок на Граѓанско демократската унија....

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top