Tag: беспрекорнаа

mise

Бесплатен паркинг за Богојавление-Водици

Првиот човек на ЈП „Билјанини изври“, Ристе Мише, за нецел месец на охриѓани и бројните гости што го посетуваат градот за време на големите верски празници им овозможи бесплатен паркинг. Тој смета дека на тој начи допринесуваат организацијата на верските празници да биде полесна и беспрекорнаа воедно тој гест да остави добар впечаток кај гостите. Првиот човек на ЈП „Билјанини изври“, Ристе Мише, за нецел месец на охриѓани и бројните гости што го посетуваат градот за време на големите верски празници им овозможи бесплатен паркинг. Тој смета дека на тој начи допринесуваат организацијата на верските...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad