Tag: беспредметни

Windows 10 покрај “Start” ја враќа и легендарната игра поврзана со Microsoft

Екстремно долги и беспредметни дискусии околу отфрлањето на копчето “Start” Очигледно е дека долгите и беспредметни дискусии околу отфрлањето на “Start” ја натера екипата од Редмонд да врати уште еден митски состваен дел од Wndows која одбележа еден голем период наназад.Се работи за играта Solitaire која заедно со игрите Minesweeper и  Hearts беа заштитен знак на Windows и играње на компјутерите, се додека во Windows 8 и 8.1 не беа исфрлени. Игратра не исчезна потполно бидејќи беше достапна на официјалниот Windows Store, но како и за класичното копче Start така и за играта, поприлично голем...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad