Tag: Беспоке

Bespoke

Второ издание на Bespoke саемот во Милано

Од велосипед, украсен со кристал од Сваровски, до чанти од крокодилска кожа во сите бои и големини, се изложени на саемот на луксузот во Милано. Од велосипед, украсен со кристал од Сваровски, до чанти од крокодилска кожа во сите бои и големини, се изложени на саемот на луксузот во Милано. Второто издание на саемот Bespoke во Милано на љубителите н луксузни стоки им нуди бижутерии и часовници, порцелан и луксузни автомобили, кожни палта и кашмирни блузи, како и вина и елегантни свеќи. Организаторите се надеваат околу 12,000 луѓе да го посетат саемот што ќе трае до 15 ноември. Лани имаше 10,500...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top