Tag: бесперспективност

lidem

ЛИДЕМ со нов претседател

Подмладок на охридските либерали ЛИДЕМ има нов претседател. На вчерашниот состанок кој се одржа во просториите на ЛДП, од страна на 42 делегати беше поддржан единствениот кандидат, Елена Смилеска Сметеноска. Елена Смилеска Сметеноска е новиот претседател на подмладокот на охридските либерали, ЛИДЕМ. Таа беше  единствениот предложен кандидат за оваа позиција, која на вчерашниот состанок ја доби довербата од 42 делегати. Сметеноска потсети кои се нивните главни заложби. „Чест е да се биде дел од либерално демократскито тим. Како такви ние сме биле во првите редови на кампањи за добивање возачка...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad