Tag: бернард

Bernard Medof

Медоф задоволен од пресудата

Творецот на најголемата финансиска пирамида во светот Бернард Медоф, кој беше осуден на 150 години затвор, нема да ја обжали пресудата на судот. Творецот на најголемата финансиска пирамида во светот Бернард Медоф, кој беше осуден на 150 години затвор, нема да ја обжали пресудата на судот. „Ние нема да се жалиме. Нашето решение е тоа и повеќе нема да го коментираме ова прашање“, изјави адвокатот на Медоф. Медоф беше осуден на 150 години затвор поради проневера на 170 милијарди долари. {loadposition content9}

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad