Tag: бериќетни

Новогодишните празници бериќетни за охридските угостители

Новогодишните празници бериќетни за охридските угостители. Сега интензивно се подготвуваат за Бадник и Божик. Најмногу гости очекуваат за Водици кога Охрид е центарот на оваа верска манифестација. Цените остануваат исти, а понудата уште побогата.   Охридските угостители со позитивни впечатоци од тоа како изминаа новогодишните празници. Локалите полни, понудата разновидна, а гостите задоволни. Најважно од се е дека во сите угостителски објекти забавите поминале без никакви инциденти, вели Михаил Мишев, претседател на еснафот на охридските угостители. Покрај домашните еден добар процент од гостите...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top