Tag: бенкс

Tayra

Тајра Бенкс дипломираше на 39 години

Ем паметна, ем убава. Супермоделот Тајра Бенкс дипломира на 39 години и тоа на Харвард. Една од најпопуларните светски манекенки, 39-годишната црномуреста убавица Тајра Бенкс ја исполни својата дамнешна желба да заврши факултет. Таа одлучила да ги заврши своите студии бидејќи своевремено се повлече од модните писти, и дипломираше на високата деловна школа на Харвард. Тајра во моментот е актуелна со своето тв-шоу „Тајра ток шоу“. Американскиот магазин „Пипл“ неодамна пишуваше дека атрактивната манекенка доживеала љубовна ромаса како во филмот „Јади моли се и уживај“. По болното раскинување со...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top