Tag: бендисаа

novinar

Кај ти е камерманот бе?

ESPN веројатно ви асоцира на познатата моќна спортска телевизија, која се гледа и има студија во еден куп земји во светот. Ама некогаш, и нејзините новинари се препуштени на самите себе. ESPN веројатно ви асоцира на познатата моќна спортска телевизија, која се гледа и има студија во еден куп земји во светот. Ама некогаш, и нејзините новинари се препуштени на самите себе. За среќа, барем наидуваат на разбирање на оние околу нив. Репортерот на бразилската ESPN тв дојде на Емирати во Лондон да направи репортажа за натпреварот во ЛШ меѓу Арсенал и Брага, но без камерман, тон мајстор и слична техничка...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top