Tag: белодробните

doktorka

Врвни експерти од интерна медицина достапни на охриѓани

Деновиве во Општа болница Охрид, престојува  Проф. Д-р Татјана Чапароска, субспецијалист пулмоалероголог од клиниката за пулмоалергологија Скопје, која не само што е достапна за пациентите туку и дел од охридските лекарите ќе имаат можност да црпат одредени искуства. Охридските интернисти одлично си ја познаваат својата работа. Тие денес беа пофалени од Проф. Д-р Татјана Чапароска субспецијалист пулмолог, која деновиве пресојува во нашиот град, поточно во охридската општа болница.  Д-р Чапароска во нашиот град е испратена од страна на Министерството за здравство со цел, таа, на помладите доктори...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad