Tag: белен

George and Liz

Клуни сведок на Берлускони

Џорџ Клуни и неговата девојка Елизабета Каналис ќе треба да  сведочат во одбрана на премиерот. Џорџ Клуни и неговата девојка Елизабета Каналис ќе треба да  сведочат во одбрана на премиерот. Двојката се нашла на листата со 78 сведоци затоа што танчерката Карима Ел Махруг, заради која му се суди на италијанскиот премиер, рекла дека ги видела на една од забавите во Милано минатата година. Девојката на Клуни, Елизабета Каналис ги негира овие тврдења, но италијанските медиуми постојано го потенцираат фактот што актерот има вила во близина на “куќата на оргии” на Берлускони. Почетокот...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top