Tag: белегзијата

Microsoft ја претстави својата паметна белегзија

Компанијата ги следи технолошките трендови Под водство на Say Nadell, Microsoft стана поинаква компанија која ги следи технолошките трендови и како сите други се обидува да влезе на пазарот кој ќе им донесе нова заработка за наредниот период. Со оглед дека поприлично задоцнија со паметните телефони и таблетите, Microsoft сигурно нема да ја направи истата грешка, па така, ја претставија паметната белегзија Microsoft Band и Health Market, cloud сервис кој ги следи сите ваши дневни физички активности. Microsoft Band, паметната белегзија, тргнува во продажба со цена од 199 долари и ќе биде достапна...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top