Tag: белгијската

Охрид се поврзува со Европската и белгијската престолнина

Со новата авионска линија Брисел-Охрид на туроператорот „Thomas Cook” утрово пристигнаа 120 туристи од Белгија. Со ова дефинитивно Охрид се поврзува со Европската и белгијската престолнина. Според најавите, оваа чартер линија ќе оперира еднаш неделно до средината на септември. На охридскиот аеродром „Св.Апостол Павле“ утрово пристигнаа 120 туристи од Белгија  со новата авионска линија Брисел-Охрид на туроператорот „Thomas Cook”. Тие пред да дојдат се информирале за нашата земја и најголем предизвик им е културното и природното богатство на градов. -Многу импресивно. Дочекот е навистина прекрасен...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad