Tag: бекатонска

logo

ЈП „Нискоградба“ отстранува билборди

Јавното Претпријатие НИСКОГРАДБА ОХРИД- Охрид, денес 21.05.14 год. извршува градежни активности на следните локации: Јавното Претпријатие НИСКОГРАДБА ОХРИД- Охрид, денес 21.05.14 год. извршува градежни активности на следните локации: Отстранување на билборди на влезот на градот кај бензиска пумпа Окта (петља). Санирање на оштетена бекатонска подлога , при вадење на пресечените дрва на ул. „Партизанска“. Санирање (нивелирање на бекатонска површина) кај хотел Гарден. {loadposition content9}

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top