Tag: безредијата

Четворица мртви за време на безредијата пред Конгресот

Сенатот и Претставничкиот дом ја продолжија седницата прекината по упадот на поддржувачи на Трамп, за да го потврдат Џо Бајден како претседател. Сенатот и Претставничкиот дом ја продолжија седницата прекината по упадот на поддржувачи на Трамп, за да го потврдат Џо Бајден како претседател. Сенатот и Претставничкиот продолжија со работа откако безбедносните сили ја обезбедија зградата на Капитол Хил. На конгресната седница треба да биде потврдена победата на Џо Бајден, демократскиот предизвикувач на републиканецот Доналд Трамп, на изборите на 3 ноември. Синоќа седницата беше прекината откако поддржувачи...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad