Tag: безнадежност

Risteski pazar

Независниот кандидат за градоначалник, Васил Ристески ја започна кампањата

Подржан од Социјал-демократската унија, Ристески доколку ја добие подршката на граѓаните, најави враќање на поранешниот сјај на чаршијата, но и враќање на насмевките на лицата на охриѓани. Независниот кандидат за градоначалник, подржан од Социјал-демократската унија, м-р Васил Ристески ја започна својата изборна кампања. Тој рече дека досега граѓаните имале можност да ја видат способноста на партиските градоначалници и дека е време да се избере лице кое е експерт од областа на развојот на урбаните средини. Ристески вели дека актуелната состојба во Охрид е добро позната, дека Охрид е град завиен...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top