Tag: безизлез

Донев: Со СДСМ и Константин Георгиески на власт Охрид тоне во безизлез

Власта за Охрид покажа непочитување, исто како што покажа и за се’ друго, упатија обвинување од ОК ВМРО ДПМНЕ на прес конференција. За СДСМ и Константин Георгиески посветеноста за проблемите на граѓаните е само лага пред избори затоа што откако ќе дојдат на власт забораваат на дадените ветувања, обвини Сашо Донев од говорницата на ОК Вмро Дпмне на денешната прес конференција. „Охрид ги дочека гостите во сообраќаен хаос, раскопани улици, блокирани улици, тротоари, пешачки и велосипедски патеки. Урбаната опрема повторно поставена насекаде низ градот без никаков ред. Ништо од пријатно место за...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top