Tag: бездна

logo

Романија оди во бездна

Романија страда од „драматичен пад“ на вредностите во општеството, оцени невладината организација „Транспаренси интернешнл“. Романија страда од „драматичен пад“ на вредностите во општеството, оцени невладината организација „Транспаренси интернешнл“. Организацијата изразува загриженост дека се спроведуваат политички решенија кои го ослабнуваат јавниот сектор пред корупцијата. Во извештајот, што се однесува на периодот од јуни 2008 до септември 2009 година, организацијата посочува дека во втората половина на 2008 година немало никаков напредок во областа на правосудството и борбата против корупцијата. „Транспаренси...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top