Tag: безгрижна

green tea

Зелениот чај го брка грипот

Освен вакцинирањетo, против сезонскиот грип постојат одредени чекори кои можете да ги превземете за да се заштитите од оваа заразна болест и да си обезбедите безгрижна зима. Освен вакцинирањетo, против сезонскиот грип постојат одредени чекори кои можете да ги превземете за да се заштитите од оваа заразна болест и да си обезбедите безгрижна зима. Еден од тие производи е зелениот чај, кој може да го намали ризикот од зараза со грип за дури 75 отсто.Здравствените благодати на овој пијалак се препишуваат на катехините – фитохемикалии со својствени антиоксиданси кои на овој чај му го даваат карактеристичниот,...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad