Tag: безболно

oko

Бесплатно мерење на очниот притисок

Од страна на медицинските екипи на Систина Офталмологија, на сите заинтересирани граѓани, со помош на ласерска техника, безболно ќе им биде мерен очниот притисок. Во рамки на своите активности во здравствено-превентивната дејност, а поради големиот интерес на граѓаните Црвен крст Охрид во соработка со Очната Клиника “Систина Офталмологија”, повторно организираат бесплатно мерење на очниот притисок, кое ќе се реализира на Градскиот плоштад “Климент Охридски” во Охрид, на 18.03.2012 г., недела, од 11-13 ч. Од страна на медицинските екипи на Систина Офталмологија, на сите заинтересирани...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top