Tag: бежично

Новиот iPhone ќе биде прв со бежично полнење?

Оваа технологија треба да овозможи полнење на уредот иако не е директно сместен на полнач Во Apple наводно развиваат нова технологија за бесконтактно полнење на батеријата кое пазарното деби би можело да го има со изданието на новиот iPhone, а примената би можела да се најде и во iPad. Таа технологија ќе овозможи полнење на батеријата на уредите иако не се сместени директно на полначот, што на Apple би можело да му донесе предност во однос на конкуренцијата (Microsoft, Samsung и други) чии корисници веќе ќе можат да ги уживаат предностите на своите уреди. Се чини малку веројатно е дека оваа...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top