Tag: беде

doktor

Незадоволни пациенти реагираат

До нашата редакција пристигна допис каде се критикува односот на дел од докторите на одделението за уво, нос и грло. Овој допис му е познт и на Портпаролот на општа болница Охрид, кој порача незадоволните пациенти да се обраќаат до нив за да може да се надмине проблемот доколку постои. Докторите на Одделението за уво, нос и грло при Општа болница Охрид, некултурни. Вака  се обвинети докторите Фетах и Беде од ова оделение, во допис од незадоволна пациентка кој деновиве стигна до нашата редакција. Меѓу другото во дописот стои, цитирам;„Премногу бев револтирана за да го премолчам ова и решив да...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top