Tag: бебиќ

ostrov Veli Vodnjak

Хрватски остров ќе биде крстен “Фејсбук“

Мал хрватски остров може да биде крстен “Фејсбук“, во чест на светски најпопуларната социјална мрежа. Мал хрватски остров може да биде крстен “Фејсбук“, во чест на светски најпопуларната социјална мрежа. Овој предлог е на градоначалникот на Хвар, Перино Бебиќ, кој лично го поканил основачот на “Фејсбук“, Марк Цукерберг, годинава својот одмор да го мине на хрватските острови, јавува РИА “Новости“. Ако Цукерберг ја одобри идејата, островот Вели Водњак ќе стане остров Фејсбук. Околу 30 отсто до жителите на Хрватска имаат свои профили на светски најпопуларната социјална мрежа. Бебиќ и жителите...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad