Tag: бебешка

gradinka

Хуманитарна акција со најмладите охриѓанчиња

На 26.02.2014 (среда) во 9 и 30 часот во детската градинка – објект ,,Централна‘‘ заедно со Здружение за заштита, помош и унапредување на статусот на маргинализирани групи граѓани ГРАДИМЕ ИДНИНА ќе се спроведе Хуманитарната акција во прибирање на користена непотребна и порасната облека, играчки, обувки, бебешка опрема и др. На 26.02.2014 (среда) во 9 и 30 часот во детската градинка – објект ,,Централна‘‘ заедно со Здружение за заштита, помош и унапредување на статусот на маргинализирани групи граѓани ГРАДИМЕ ИДНИНА ќе се спроведе Хуманитарната акција во прибирање на користена непотребна и порасната...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top