Tag: бгнес

Dosta

Доста Димовска во тешка здравствена состојба

Директорот на македонскиот културно- информативен центар во Софија, Доста Димовска е во тешка здравствена состојба, по доживеан мозочен удар, јавува Бгнес. Директорот на македонскиот културно- информативен центар во Софија, Доста Димовска е во тешка здравствена состојба, по доживеан мозочен удар, јавува Бгнес. Во моментов таа се наоѓа на лекување во болницата „Токуда“ и веќе втор ден е на реанимација, откако во петокот Димовска го доживеала тешкито мозочен удар.Доста Димовска во политичка кариера беше на високи државни и партиски функции. Беше потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ, а откако партијата...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad