Tag: бауцентар

Донација од „Кармен Бауцентар“ за охридски училишта

„Кармен Бауцентар“ Охрид како општествено одговорна компанија донираше ламинат за потребите на неколку охридски училишта. Основните училишта “Св. Климент Охридски” – Охрид, “Григор Приличев” – Охрид, и “Св. Наум Охридски” – с.Коњско ќе се подноват со ламинатни подови. Компанијата „Кармен Бауцентар“ донираше квалитетен ламинат за 10тина училиници и други простории во овие училишта. „Мотив за реализирање на оваа донација ни беше потребата за подобри услови за настава на најмладите. Овој пат ,  во рамките на нашите можности, донираме ламинатен под од брендот “Swiss Krono”. “Кармен Бауцентар” како...

Continue reading

Охридскиот Кармен Бауцентар е водечки продажен објект

Специјални акции, попусти, изненадувања и стручни презентации за сите познати светски брендови за професионални алати во Кармен Бауцентар. Кармен Бауцентар е врвно опремен продажен комплекс со брендирани производи. Мајстори од сите области тука ќе најдат најквалитетни и најевтини професионални алати и материјали по најниски цени.  Во охридскиот регион Кармен Бауцентар е водечки продажен објект кој нуди најквалитетни и најевтини професионални електрични апарати, алати и материјали. Охридските мајстори од сите области на адреса на Бауцентар имаат само пофални зборови. Во салонот на Кармен Бауцентар...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad