Tag: баткоска

kompleks Sv Georgija

Во Горна Влашка маала отворен комплексот Св. Георгија

Во Горна Влашка маала отворен современ комплекс Св. Георгија. Во него функционира реномираната  стоматолошка  ординација по општа пракса д- р Баткоски. Но, сега надополнета со најнова стоматолошка опрема  работи и специјалистичката ординација по ортодонција. Во Горна Влашка маала отворен современ комплекс Св. Георгија. Во него функционира реномираната  стоматолошка  ординација по општа пракса д- р Баткоски. Но, сега надополнета со најнова стоматолошка опрема  работи и специјалистичката ординација по ортодонција. Во ракмите на комплексот  функционира и аптеката Виа Фарм истакнува д-р Марица...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad