Tag: батак

Метин Батак назначен за Генерален директор на ТАВ Македонија

ТАВ Македонија , подружница на ТАВ Аеродроми , го назначи Метин Батак за Генерален директор , ефективно од 1 октомври 2020. Алпер Ерсој ќе ја напушти позицијата на генерален директор и ќе биде назначен за генерален директор на ТАВ Грузија, компанија која управува со аеродромите Тбилиси и Батуми. ТАВ Македонија , подружница на ТАВ Аеродроми , го назначи Метин Батак за Генерален директор , ефективно од 1 октомври 2020. Алпер Ерсој ќе ја напушти позицијата на генерален директор и ќе биде назначен за генерален директор на ТАВ Грузија, компанија која управува со аеродромите Тбилиси и Батуми. „ За...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top