Tag: бас

brendon BAs

Кошаркарот кој незнае да плива

„Велат се се учи додека си жив“. Една интересна приказна (сторија) ни доаѓа од НБА тимот, Бостон Селтикс, а е поврзана со нивниот член Брендон Бас. „Велат се се учи додека си жив“. Една интересна приказна (сторија) ни доаѓа од НБА тимот, Бостон Селтикс, а е поврзана со нивниот член Брендон Бас. Бас веќе трета сезона ќе го носи дресот на Селтик, но интересно е тоа што досега тој нема научено да плива.28-годишниот кошаркар ова им го признал на медиумите во Бостон, а дека во следниот период ќе ја совлада оваа вештина покажува фактот дека тој веќе зема часови за пливање. Тој во петокот заедно со...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad