Tag: бартомеу

“Договорот со Нејмар потполно легален“

И покрај тужбата, Претседателот на Барселона во одбрана Преседателот на Барселона Џозеф Бартомеу застанал во одбрана на договорот со Бразилецот Нејмар, иако е подигнато обвинение против клубот за затајување на данок. „Се што имаме направено е во склад со законот и ќе одиме секаде каде што треба тоа да го објасниме“, рекол Бартомеу во интервјуто за шпанската телевизија. Тој нагласил дека договорот помеѓу Нејмар и бразилскиот клуб Сантос е потполно легален. „Преговорите, финансиските трансакции и договорите се потполно легални и сето тоа повторно така би го направиле“, рекол првиот човек на Барселона. Екс...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top