Tag: бароен

OON

Либија ќе биде нападната за неколку часа

Воените напади врз Либија ќе започнат наскоро, за неколку часа и во нив ќе учествува Франција, изјави денеска портпаролот на француската влада Франсоа Бароен. Воените напади врз Либија ќе започнат наскоро, за неколку часа и во нив ќе учествува Франција, изјави денеска портпаролот на француската влада Франсоа Бароен. „Нападите ќе започнат за кратко“ рече Бароен за радио РТЛ, но не сакаше да прецизира кога, каде и на кој начин ќе бидат изведени нападите. Портпаролот на француската влада рече дека воената интервенција не е окупација на либиската територија, туку средство од воена природа за заштита...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top