Tag: баримур

Drew Barrymoore

Дру Баримур мрази фитнес и бикини

Актерката Дру Баримур, која на 38 години го роди своето прво дете, откри дека минатата година во текот на бременоста и израснала преубава козја брадичка и дека била со црвена боја. Актерката Дру Баримур, која на 38 години го роди своето прво дете, откри дека минатата година во текот на бременоста и израснала преубава козја брадичка и дека била со црвена боја. Во неодамнешното интервју, Дру Баримур се осврна на деновите на бременоста. Рече дека брадичката и хиперпигментацијата на нејзините образи биле двете највидливи физички промени на нејзиното тело додека била бремена со првото дете. Минатата...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top