Tag: банкоматот

На паркинг нашол торба со пари

Ги вратил сите 150.000 евра а сопственикот му вратил со… “Тој ден рано наутро беше никаков, а банкоматот ме одби…цело време очите ми беа на хартиената кеса на паркингот”, раскажува Иван. Кога ја зел кесата се тргнало во друг правец… Тој ден се било некако наопаку, а враќајќи се од работа нашол вреќа полна со пари. Кога стигнал дома сфатил дека се работи за 150.000 евра. Така, Херцеговецот Иван од местото Груда, го опишал денот, на новинар од Slobodna Dalmacija. Овој чесен пронаоѓач решил да ги врати сите пари. “Тој ден од рано наутро ми беше никаков, имав проблеми, работата...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top