Tag: банкарските

evro

Судбината на еврото неизвесна, штедачите во паника

Штедачите во земјава деновиве постојано ги посетуваат банкарските шалтери каде бараат совет дали даги разменуваат зачуваните евра и во која валута. Штедачите во земјава деновиве постојано ги посетуваат банкарските шалтери каде бараат совет дали даги разменуваат зачуваните евра и во која валута. Поради неизвесната судбина на еврото, раздвиженост се чувствува и во менувачниците, каде луѓето најчесто купуваат франци. Експертите советуваат дека во овој период не е паметно да се разменуваат девизите, бидејќи во моментов тешко е да се предвиди трендот на валутите. Судбината на еврото пак ќе се решава...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top