Tag: Балткуп Опен

Таеквондо клубот „ХВА РАНГ ИТФ” викендов на „Бугарија Опен“

По минатонеделниот онлајн натпревар „Балткуп Опен 2021“, викендов нашите теквондисти од „ХВА РАНГ ИТФ“ ќе настапат на „Бугарија Опен“ По минатонеделниот онлајн натпревар „Балткуп Опен 2021”, на кој натпреварувачите освоија 9 медали, викендов после долго време теквондистите од „ХВА РАНГ ИТФ“ ќе настапат во живо на Меѓународниот А класа Таеквондо ИТФ натпревар „Бугарија Опен” што ќе се одржи во Пловдив. –После нецели две години повторно се враќаме на татамите и се надеваме дека ќе успееме да освоиме некој медал, вели Марјанчо Лазаревски претседател и тренер на клубот. – Познато дека ни...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad